Wie is Kelly Janssens?

Wie is Kelly Janssens?

Accountant en fiscalist in hart en nieren

Boekhouding en fiscaliteit hebben niet bepaald een sexy imago. ‘Het saaiste wat je je kunt voorstellen’, vinden veel mensen. Tja, daar ben ik het natuurlijk niet mee eens! Voor mij zijn cijfers en balansen net heel boeiend. Je haalt er zoveel informatie uit. En natuurlijk zijn die financiële gegevens cruciaal bij het nemen van managementbeslissingen.

Ik stel me in jouw plaats en
maak me sterk voor jouw zaak.

Sterk voor jouw zaak

Als accountant of fiscalist zie ik mezelf als een verlengstuk van jouw onderneming. Daarom denk ik in jouw belang. Moet je investeren? Dan weeg ik de pro’s en contra’s van een investeringskrediet en de verschillende aflossingstermijnen zorgvuldig voor je af. Verwacht je dat je belasting moet betalen? Dan onderzoek ik hoe en of we dat kunnen optimaliseren, en of voorafbetalingen voor jou interessant zijn. Ik stel me in jouw plaats en maak me sterk voor jouw zaak. Mijn kantoor heet niet voor niets Konsilium Vobis: advies op maat, voor jou!

Advies op maat, voor jou!

Ondernemer met beide voetjes op de grond

Ik ben geboren met de mentaliteit van een zelfstandige. Omdat ik eerst ervaring op wilde doen, ben ik bewust in loondienst gestart. Zo werkte ik in verschillende boekhoudkantoren: een klein, een middelgroot en een groot. Voor mij is dat de beste basis om daarna te starten als zelfstandige. Een degelijk plan en een goede voorbereiding vormen de sleutel tot succes. Dat is mijn motto.

Opleiding en bijscholing

Sinds 2015 ben ik gecertificeerd fiscaal ITAA-accountant (certified tax accountant). Aan de hogeschool studeerde ik accountancy en fiscaliteit. En jaarlijks volg ik rond de honderd uur bijscholing. Ja, dat is een pak meer dan het verplichte aantal. Sommige opleidingen gaan puur over boekhouding of nieuwe fiscale wetgeving. Maar ook onderwerpen als successierechten of het verhuren van privé-eigendommen komen aan bod.

Dat doe ik graag. Bijscholingen zijn verrijkend en ik wil op de hoogte zijn van alle nieuwigheden in mijn vakgebied. Dat zie ik ook als mijn plicht voor jou, mijn klant. Want al die kennis stelt mij in staat om jouw financiële plaatje in zijn geheel te bekijken. Breder en diepgaander dan louter fiscaal of boekhoudkundig. En om jou dus nog beter te begeleiden.

Konsilium Vobis helpt je graag met

Boekhouding

Fiscaliteit

Begeleiding starters