Fiscaliteit

Fiscaliteit

Gecertificeerd fiscaal accountant

Iedere ondernemer, groot of klein, moet belasting betalen. Of beter: is belastingplichtig. De fiscale wetgeving lijkt op het eerste gezicht behoorlijk complex. Bovendien wijzigt ze regelmatig. Als gecertificeerd fiscaal accountant staan we je graag bij. En krijg je fiscale controle over de vloer? Dan verdedigen we jouw belangen.

Fiscale optimalisatie

Niemand betaalt graag (te veel) belastingen. Wij zetten ons dan ook honderd procent in om jouw belastingen te optimaliseren. Daarbij houden we altijd rekening met je volledige kostenplaatje en jouw bedrijfsdoelstellingen.

Fiscale verplichtingen

Laat je fiscale verplichtingen met een gerust hart aan ons over

  • aangifte van je vennootschapsbelasting
  • aangifte van je rechtspersonenbelasting
  • je voorafbetalingen
  • je btw-aangifte, btw-listing, intrastat, intracommunautaire aangiftes
  • aangifte van je roerende voorheffing
  • aangifte van je auteursrechten
  • begeleiding van belastingcontrole
  • opstellen van je fiscale fiches
  • afhandeling van bezwaarschriften

Meer weten over fiscaliteit?

Over je fiscale verplichtingen? En hoe we jou daarbij helpen? Neem contact met ons op.

Konsilium Vobis helpt je ook met

Boekhouding

Begeleiding starters

Getuigenissen van tevreden klanten

Na 5 jaar als eenmanszaak te hebben gewerkt, zat ik met Konsilium Vobis samen om de toekomstplannen van mijn bedrijf te bespreken. Zij wezen me erop dat het voor mij het ideale moment was om over te stappen naar een vennootschap.
Ze begeleidden het hele proces: van financieel plan tot aan de notaris.

Na de opstart kreeg ik ook uitgebreid advies voor de fiscale optimalisatie van mijn bedrijf. Alles in duidelijke taal, op maat van mijn bedrijf. Nu nog nemen ze telkens de nodige tijd om op mijn vragen te antwoorden.

An - Communicatiebureau AW

Zoek je een boekhouder met passie voor de job? Een pietje precies met het hart op de juiste plaats? Konsilium Vobis! Kelly weet waarover ze spreekt en werkt heel correct. Met al mijn vragen kan ik bij haar terecht. Boekhoudkundige termen vertaalt ze automatisch naar duidelijke mensentaal zodat ik als leek meteen begrijp wat het allemaal betekent.

Erika - Ilio

Waarom Konsilium Vobis?

Konsilium Vobis is een ITAA-accountant met ruim vijftien jaar ervaring. Deskundig advies op maat, persoonlijke aanpak en inspirerende begeleiding: dat is waar Konsilium Vobis voor staat.

Kelly Janssens:

“Ik beschouw elk dossier persoonlijk. Als was het mijn geld. Voor elke klant bekijk ik alle opties voor boekhoudkundige en fiscale optimalisaties. ”